40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Uitschuiftrailer

In ons aanbod aan containerchassis en trailers vindt u ook een uitschuiftrailer. Deze uitschuifbare trailer is geschikt voor lengtetransporten, zoals het vervoeren van lange balken, verkeersportalen of staalconstructies. De oplegger kan verschillende keren uitgeschoven worden. Dit is afhankelijk van de grootte en lengte van uw transport.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Een uitschuiftrailer in diverse modellen

Bij Renders Trailers hebben we diverse uitschuifbare trailers beschikbaar. Zo is de Euro 800 zowel aan de voor- als achterkant uitschuifbaar in een enkele beweging. De uitschuiftrailer kan zo aangepast worden van een 20/30- naar een 40/45-voetconfiguratie. Daarnaast vindt u bij ons ook de Euro 925. Deze oplegger is aan de achterkant uitschuifbaar en heeft twee posities voor de kingpin, een voor de Benelux en de andere om aan de Duitse wetgeving te voldoen. De uitschuifbare trailer heeft daarnaast een star achterkader om elk risico op schade te voorkomen. Daarnaast bieden we nog de Euro 1000 aan. Deze oplegger is ideaal voor de opstelling van een ecocombi. De uitschuifbare trailer kan eenvoudig van een centrale positie naar achteren worden verplaatst. Daarnaast heeft deze constructie twee posities voor de koppelpen en een korte wielbasis om de afstand bij de ecocombi’s te verkleinen.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag advies

Voor een uitschuifbare trailer bent u bij ons aan het juiste adres! De multifunctionele modellen zijn eenvoudig te onderhouden en ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Er komen geen ingewikkelde instructies bij kijken. De uitschuiftrailer koopt u bij ons voor een zeer marktconforme prijs. Heeft u interesse of wilt u advies? Bel ons dan op +32 (0)14 61 41 64 of stuur een e-mail naar sales@renders.be. Wij staan u graag te woord!

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis