40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Een bedrijf gespecialiseerd in trailerbouw

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf in de trailerbouw hoeft u niet verder te zoeken. Wij bij Renders Trailers in Beerse zijn namelijk dé trailerfabrikant voor diverse soorten trailers en containerchassis van uitstekende kwaliteit. Onze innovatieve en multifunctionele constructies zijn gepatenteerd en worden dus enkel door ons geproduceerd. Dankzij ons netwerk aan verdelers is er echter altijd een aanbieder bij u in de buurt!

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Kies voor de geschikte constructie van onze trailerbouw

Als trailerfabrikant produceren wij diverse soorten containerchassis, aanhangers, trailers en opleggers, zoals:

Voor elke soort vracht bieden wij wel een oplossing aan. Of het nu gaat om veel of weinig transport en of u nu een klein een of groot bedrijf heeft; bij Renders Trailers kan u de juiste containerchassis kopen! Zo bieden wij als deel van onze trailerbouw uitschuifbare trailers aan die geschikt zijn voor lengtetransport. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lange staalconstructies en balken. Ook kunt u kiezen voor een vrachtwagencombinatie met meer laadlengte die geschikt is voor het vervoeren van meer vracht dan een reguliere constructie. Kortom, met ons als trailerfabrikant heeft u keuze genoeg!

Laat u informeren

Bent u benieuwd wat ons bedrijf in de trailerbouw allemaal voor u kan betekenen? Wilt u advies of heeft u nog andere vragen over de Renders-containerchassis? Als trailerfabrikant hebben we deskundige medewerkers in dienst die u alles vertellen over onze diverse producten. Op deze manier vindt u de containerchassis, oplegger of trailer die het beste bij uw bedrijf past. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64 of te mailen naar sales@renders.be

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders