40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

​Een gespecialiseerd bedrijf in trailerbouw

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf in de trailerbouw hoeft u niet verder te zoeken. Wij bij Renders Trailers zijn namelijk dé trailerfabrikant die diverse soorten trailers en containerchassis aanbiedt van uitstekende kwaliteit. Onze innovatieve en multifunctionele constructies zijn gepatenteerd, wat betekent dat wij het alleenrecht hebben om deze producten te produceren en verkopen. Onze trailers worden echter wel bij veel verschillende verdelers aangeboden, dus er is altijd wel een aanbieder bij u in de buurt.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Kies voor de geschikte constructie van onze trailerbouw

Wij als trailerfabrikant produceren diverse soorten containerchassis, aanhangers, trailers en opleggers. Denk daarbij aan de Euro 800, Euro 925 en de Euro 1000. Voor elke soort vracht bieden wij wel een oplossing aan. Of het nu gaat om veel of weinig transport en of u nu een klein een of groot bedrijf heeft; bij Renders Trailers zit u goed! Zo bieden wij als deel van onze trailerbouw uitschuifbare trailers aan die geschikt zijn voor lengtetransport. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lange staalconstructies en balken. Ook kunt u kiezen voor de ecocombi. Dit is een vrachtwagencombinatie met meer laadlengte die geschikt is voor het vervoeren van meer vracht dan een reguliere constructie. Kortom, bij onze trailerfabrikant heeft u keuze genoeg!

Laat u informeren

Bent u benieuwd wat ons bedrijf in de trailerbouw allemaal voor u kan betekenen? Wilt u daarnaast advies of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via +32 (0)14 61 41 64 of sales@renders.be. Wij als trailerfabrikant hebben deskundige medewerkers in dienst die u alles vertellen over onze diverse producten. Op deze manier vindt u de containerchassis, oplegger of trailer die het beste bij uw bedrijf past.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis