40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Containerchassis te koop

Bij Renders Trailers hebben wij diverse containerchassis te koop staan. Deze multifunctionele constructies zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van containers. Heeft u voor uw bedrijf nog containerchassis nodig en wilt u deze voor een goede prijs kopen? Bekijk dan direct ons aanbod. Wij bieden oplossingen aan voor zowel grote als kleine bedrijven. Onze oplossingen zijn gemakkelijk toe te passen en worden aangeboden tegen zeer marktconforme prijzen.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Diverse modellen Renders containerchassis te koop

De Renders containerchassis die bij ons te koop staan, zijn allemaal gepatenteerde producten. Dit betekent dat ons het recht is verleend om de containerchassis te produceren en te koop aan te bieden. Daarnaast mogen andere soortgelijke bedrijven het productidee niet zomaar overnemen. Onze Renders containerchassis kunt u echter wel kopen bij diverse aanbieders. Er zit dus altijd wel een verdeler bij u in de buurt. De containerchassis die u bij ons kunt kopen, zijn de Euro 800, Euro 925 en Euro 1000 LZV. De Euro 800 en Euro 925 zijn de meest populaire uitvoeringen. Bij deze constructies maakt men gebruik van een extra stevig staalsoort waardoor het geheel zeer robuust en sterk is. Zelfs een 45 ft container kan hiermee vervoerd worden. De Euro 1000 is een langere en zwaardere vrachtautocombinatie (LZV) die meer vracht vervoert dan een reguliere vrachtautocombinatie. Dit wordt ook wel een ecocombi genoemd.

Wilt u onze containerchassis kopen? Bel ons!

Wilt u bij ons een containerchassis kopen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64 of een e-mail te sturen naar sales@renders.be. Wij staan u graag te woord! Daarnaast voorzien onze deskundige medewerkers u graag van advies en helpen ze u bij het uitzoeken van de perfecte constructie.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis