40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Containerchassis te koop

Bij Renders Trailers te Beerse, in de provincie Antwerpen, kunt u diverse containerchassis kopen. Deze multifunctionele constructies zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van containers. Heeft u voor uw bedrijf nog een Renders containerchassis nodig die voor een goede prijs te koop staat? Bekijk dan direct ons aanbod. Wij bieden oplossingen aan voor zowel grote als kleine bedrijven. Onze oplossingen zijn gemakkelijk toe te passen en worden aangeboden tegen zeer marktconforme prijzen.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Diverse modellen Renders containerchassis kopen

De Renders containerchassis die bij ons te koop staan, zijn allemaal gepatenteerde producten. Dit betekent dat ons het recht is verleend om de containerchassis te produceren en u deze aan te bieden. Daarnaast mogen andere soortgelijke bedrijven het productidee niet zomaar overnemen. Onze Renders containerchassis zijn echter wel te koop bij diverse aanbieders. Er zit dus altijd wel een verdeler bij u in de buurt. De containerchassis die bij Renders te koop staan, zijn de Euro 800, Euro 925 en Euro 1000 LZV. De Euro 800 en Euro 925 zijn de meest populaire uitvoeringen. Bij deze constructies maakt men gebruik van een extra stevige staalsoort waardoor het geheel zeer robuust en sterk is. Zelfs een 45 ft container kan hiermee vervoerd worden. De Euro 1000 is een langere en zwaardere vrachtautocombinatie (LZV) die meer vracht vervoert dan een reguliere vrachtautocombinatie. Dit wordt ook wel een ecocombi genoemd.

Bel ons als u een containerchassis wilt kopen

Wilt u bij ons een containerchassis kopen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze medewerkers en informeer welke Renders containerchassis te koop staan. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64, door een e-mail te sturen naar sales@renders.be of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord als u een containerchassis gaat kopen! Daarnaast voorzien we u graag van advies en helpen wij u bij het uitzoeken van de perfecte constructie.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis