40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

De beste containerchassis kopen

Wilt u een containerchassis kopen? Bij Renders Trailers te Beerse kunt u diverse containerchassis kopen. Deze multifunctionele constructies zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van containers. Heeft u voor uw bedrijf nog een containerchassis van Renders nodig dat voor een goede prijs te koop staat? Bekijk dan direct ons aanbod. Wij bieden oplossingen aan voor zowel grote als kleine bedrijven.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Diverse modellen van het containerchassis van Renders kopen

De Renders containerchassis die bij ons te koop staan, zijn allemaal gepatenteerde producten. Dit betekent dat ons het recht is verleend om u als constructeur van containerchassis, de producten aan te bieden. De containerchassis van Renders zijn te koop bij diverse aanbieders. Er zit dus altijd wel een verdeler bij u in de buurt. De containerchassis die bij Renders te koop staan, zijn de Euro 800, Euro 925 en Euro 1000 LZV. De Euro 800 en Euro 925 zijn de meest populaire uitvoeringen. Bij deze constructies maakt men gebruik van een extra stevige staalsoort waardoor het geheel zeer robuust en sterk is. Zelfs een 45 ft container kan hiermee vervoerd worden. De Euro 1000 is een langere en zwaardere vrachtautocombinatie (LZV) die meer vracht vervoert dan een reguliere vrachtautocombinatie. Dit wordt ook wel een ecocombi genoemd.

Bel ons

Wilt u bij ons een containerchassis kopen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze medewerkers en informeer welke containerchassis bij Renders te koop staan. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord als u een containerchassis wilt kopen! Daarnaast voorzien we u graag van advies en helpen wij u bij het uitzoeken van de perfecte constructie.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders