40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

LZV containerchassis

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige LZV containerchassis, dan zit u goed bij ons. Wij zijn al jarenlang gekend op de EU-containermarkt en zijn de meest innovatieve constructeur van containerchassis en opleggers. U koopt bij ons dus met een gerust hart een LZV chassis voor een marktconforme prijs. Bovendien geniet u te allen tijde van uitstekende service en bent u verzekerd van producten van de beste kwaliteit.

Why you choose Renders Trailers

40 years of innovative experience
Easiest operation on the market
Durable “vandal-proof” robust design
Thoughtful functionality and quality in detail
EU approved for 43 tons MTM with 6×2 tractor

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Kies voor een LZV containerchassis

Een LZV containerchassis is ideaal voor LZV vervoer. LZV staat voor Langere en Zwaardere Vrachtwagens tot maximaal 25 meter lang en met een maximale totale massa van 60 ton. Het containerchassis is een duurzaam chassis met een goede baanvastheid en stabiliteit. Als u kiest voor een LZV chassis, geniet u van de meest eenvoudige bediening op de markt. U ziet, als u op zoek bent naar een LZV containerchassis, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij ons vindt u ongetwijfeld de LZV chassis waar u naar op zoek bent. Wilt u meer weten over de voordelen van dit product? Of bent u eerder op zoek naar een Euro 925 chassis of een uitschuiftrailer? Wij helpen u graag verder. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Vraag om meer informatie over dit product

Wilt u een LZV containerchassis aankopen? Dan bent u bij Renders Trailers te Beerse, in de provincie Antwerpen, aan het juiste adres. Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers als u meer informatie wenst over dit product. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64, door een e-mail te sturen naar sales@renders.be of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar en voorzien u graag van gedegen advies op maat van uw situatie.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis