40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

LZV containerchassis

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige LZV containerchassis, dan zit u goed bij ons. Renders Trailers in Beerse is al jarenlang gekend op de Europese containermarkt als de meest innovatieve constructeur van containerchassis en opleggers. U koopt bij ons dus met een gerust hart een LZV chassis voor een marktconforme prijs. Bovendien geniet u te allen tijde van uitstekende service en bent u verzekerd van producten van de beste kwaliteit.

Why you choose Renders Trailers

40 years of innovative experience
Easiest operation on the market
Durable “vandal-proof” robust design
Thoughtful functionality and quality in detail
EU approved for 43 tons MTM with 6×2 tractor

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Kies voor een LZV containerchassis

Een LZV containerchassis is ideaal voor LZV vervoer. LZV staat voor Langere en Zwaardere Vrachtwagens tot maximaal 25 meter lang en met een maximale totale massa van zestig ton. Het containerchassis is een duurzaam LZV chassis met een goede baanvastheid en stabiliteit. Als u kiest voor een LZV chassis van Renders als constructeur, geniet u van de meest eenvoudige bediening op de markt. Als u op zoek bent naar een LZV containerchassis, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij ons vindt u ongetwijfeld de LZV chassis waar u naar op zoek bent. Bent u toch op zoek naar een ander soort containerchassis om te kopen? Naast het LZV containerchassis kan u bij ons ook een Euro 925 chassis vinden. Wist u dat wij ook een uitschuifbare trailer hebben? We vertellen u graag meer over onze innovatieve producten met oplossingen voor normaal transport en LZV.

Vraag om meer informatie over dit product

Wilt u een LZV containerchassis aankopen? Dan bent u bij Renders Trailers aan het juiste adres. Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers als u meer informatie wenst over de voordelen van de Euro 1000. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64 of door een e-mail te sturen naar sales@renders.be. Wij staan voor u klaar en voorzien u graag van gedegen advies op maat voor uw situatie.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders