40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Een chassis type Euro 925

Voor een betrouwbaar en hoogwaardig chassis type Euro 925, zit u goed bij Renders Trailers in Beerse. Wij waren de eerste op de Europese markt met een achteraan uitschuifbaar en multifunctioneel containerchassis. U bent bij ons dus in goede handen als u een Euro 925 chassis wilt kopen. Ontdek meer over uw volgende chassis.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Chassis Euro 925 is uiterst gebruiksvriendelijk

Het Euro 925 chassis is multifunctioneel en zeer gebruiksvriendelijk. Dit containerchassis is dan ook speciaal ontwikkeld voor gebruik in grote wagenparken of verhuurbedrijven met internationale vestigingen. Het Euro 925 is tevens volledig volgens de hedendaagse wettelijke normen en hufterproof gebouwd, om schade te voorkomen. Het is dus een multifunctioneel chassis dat breed inzetbaar is. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een Euro 925 oplegger of een andere chassis oplegger. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons productaanbod, zodat u zeker de juiste keuze maakt.

Ontdek ons aanbod

Bent u op zoek naar een containerchassis van Renders? Neem dan zeker eens een kijkje in onze producten. Hier vindt u onder andere een chassis type Euro 925, een onmisbaar containerchassis dat achteraan uitschuifbaar is. Heeft u specifieke vragen over dit product? Neem dan meteen contact op met onze deskundige medewerkers via +32 (0)14 61 41 64 of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders