40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Euro 925 oplegger

Heeft u interesse in de Euro 925 oplegger? Dan bent u bij Renders Trailers in Beerse aan het juiste adres. Wij beschikken over veertig jaar aan ervaring en bieden de meest gebruiksvriendelijke opleggers en containerchassis aan. Voor duurzame oplossingen voor transport zit u dus goed bij ons. Lees snel verder en leer meer over deze handige oplegger.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Waarom u een Euro 925 oplegger moet overwegen

Een Euro 925 oplegger is heel eenvoudig in gebruik en makkelijk te onderhouden. Het is een van onze iconische Renders-containerchassis, die we zelf ontwikkelden en produceren. Deze oplegger is uiterst stevig en volledig ‘hufterproof’ om schade te voorkomen. De Euro 925 oplegger voldoet aan EU-normen en centraal staat zijn gebruiksvriendelijkheid. Bovendien betaalt u met ons als expert in trailerbouw een marktconforme prijs als u op zoek bent naar een duurzame oplegger of bijvoorbeeld een dolly trailer. Bekijk ook zeker eens de specificaties van de Euro 800 oplegger. Wij helpen u graag verder!

Kies voor deze oplegger

Als u op zoek bent naar een Euro 925 oplegger, dan vindt u deze ongetwijfeld bij ons. Heeft u vragen over de Euro 925 oplegger? Stel deze dan gerust als u belt naar +32 (0)14 61 41 64 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over onze kwalitatieve producten.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders