40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Oplegger chassis

In ons uitgebreide aanbod vindt u onder andere een oplegger chassis. Dit is een frame van een voertuig dat als basis dient voor een oplegger. Er zit geen vaste opbouw op de chassis en daarnaast zijn de opleggers ook nog eens uitschuifbaar. Daardoor zijn ze geschikt voor diverse soorten vracht met verschillende lengtes. Bij ons vindt u dus altijd wel een containerchassis, oplegger of trailer die geschikt is voor uw bedrijf!

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Een multifunctionele oplegger chassis

Een oplegger chassis bestaat meestal uit twee of meer wielen. De constructie kan niet zelf bewegen en wordt daarom getrokken door een voertuig zoals een vrachtwagen. De chassis is multifunctioneel wat betekent dat elke laadvloer, bak of container erop geplaatst kan worden. De pneumatische vering van de oplegger chassis maakt het mogelijk om ook zware vracht te vervoeren. De chassis is dus geschikt voor diverse soorten goederen.

Neem contact met ons op en profiteer van de service

Wanneer u een oplegger chassis, een onderstel voor een aanhanger of een van onze andere constructies koopt, profiteert u van onze services. Zo zijn al onze producten zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft geen gecompliceerde handleidingen door te nemen om te begrijpen hoe opleggers en trailers bevestigd kunnen worden. Daarnaast zijn de producten zeer onderhoudsvriendelijk en zijn ze verkrijgbaar tegen marktconforme prijzen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 61 41 64 of een e-mail te sturen naar sales@renders.be.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis