40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Multifunctioneel chassis

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een multifunctioneel chassis kunt kopen? Dan stopt uw zoektocht bij Renders Trailers in Beerse. Wij hebben al meer dan veertig jaar aan ervaring met containerchassis en opleggers. Onze producten kennen een doordachte functionaliteit en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U zit hier dus zeker goed als u een duurzaam en multifunctioneel chassis wilt kopen.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Een multifunctioneel chassis is breed inzetbaar

Een multifunctioneel chassis is zeer gebruiksvriendelijk en de ideale oplossing voor het vervoeren van containers. Het chassis werkt net zoals een vast chassis, maar het verschil zit in de flexibiliteit van het containervervoer. Op een multifunctioneel chassis kan elke laadvloer, bak of container geplaatst worden. Het is dus een breed inzetbaar product dat geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven uit verschillende sectoren. Bovendien is het chassis eenvoudig te onderhouden. Wanneer u een containerchassis wil kopen, dan bent u bij ons op de juiste plek! Tevens vindt u in ons assortiment een LZV-containerchassis terug. Hoe dan ook, met een Renders-containerchassis zit u altijd goed.

Contacteer ons als u interesse heeft

Heeft u interesse in een multifunctioneel chassis? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over een multifunctioneel chassis en over de mogelijkheden van onze interessante producten. Bel dus gerust naar +32 (0)14 61 41 64 of stuur een e-mail naar sales@renders.be.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders