40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Vrachtwagen oplegger te koop

Voor uw vrachtwagen en container hebben wij diverse constructies, zoals een oplegger, te koop staan. Deze constructies zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven in diverse sectoren. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Ons bedrijf is gespecialiseerd in trailerbouw en biedt daarom verschillende soorten opleggers, containerchassis en trailers aan. Voor elk soort container en vracht bieden wij wel een oplossing!

Why you choose Renders Trailers

40 years of innovative experience
Easiest operation on the market
Durable “vandal-proof” robust design
Thoughtful functionality and quality in detail
EU approved for 43 tons MTM with 6×2 tractor

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

De beste oplegger voor uw vrachtwagen of container staat bij ons te koop

Zoekt u voor uw vrachtwagen of container een oplegger die wij voor een voordelige prijs te koop hebben staan? Dan zit u bij ons helemaal goed! Onze prijzen zijn namelijk zeer competitief en marktconform. Hierdoor koopt u constructies van de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Door onze jarenlange ervaring met het produceren van onder andere opleggers, is ons bedrijf een echte specialist geworden in trailerbouw. Dit stelt ons in staat om u diverse oplossingen aan te bieden. Kies bijvoorbeeld voor een ecocombi. Deze containerchassis is geschikt voor grote en zware vrachten die meer laadlengte hebben. Daarnaast bieden we ook de Euro 800, Euro 925, Dolly trailer en aanhangers aan. De meeste constructies zijn uitschuifbaar en daarmee multifunctioneel. In veel verschillende situaties kunt u de opleggers, trailers en containerchassis dus gebruiken. Heeft u interesse in een oplegger voor uw container of vrachtwagen die wij te koop hebben staan? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder!

Koop multifunctionele opleggers bij onze trailerbouw

Voor containerchassis, opleggers of trailers zit u bij onze trailerbouw helemaal goed! Wij bieden constructies aan van uitstekende kwaliteit die zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk zijn. Onze producten hebben een maximum aan functionaliteiten tot in de kleinste details. Als u niet precies weet welke trailers of opleggers u nodig heeft, neem dan contact op met de medewerkers van onze trailerbouw. Zij zijn deskundig en hebben veel ervaring. Daarom kunnen ze u advies geven afgestemd op uw wensen. Bel ons op +32 (0)14 61 41 64 of stuur een e-mail naar sales@renders.be.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis