40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Opleggers van een bedrijf gespecialiseerd in trailerbouw

Als u opleggers wilt kopen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de trailerbouw, dan zit u goed bij Renders Trailers in Beerse. Diverse kleine en grote bedrijven in verschillende sectoren kunnen bij ons terecht. Ons bedrijf is gespecialiseerd in trailerbouw en biedt daarom verschillende soorten opleggers, containerchassis en trailers aan. Voor elk soort container en vracht hebben wij een oplossing in huis!

Why you choose Renders Trailers

40 years of innovative experience
Easiest operation on the market
Durable “vandal-proof” robust design
Thoughtful functionality and quality in detail
EU approved for 43 tons MTM with 6×2 tractor

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Kwaliteitsvolle opleggers voor de trailerbouw

Als constructeur van containerchassis zijn onze prijzen zijn zeer competitief en marktconform. Hierdoor koopt u constructies van de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Door onze jarenlange ervaring met het produceren van onder andere opleggers, is ons bedrijf een echte specialist geworden in trailerbouw. Kies bijvoorbeeld voor een ecocombi die geschikt is voor grote en zware vrachten die meer laadlengte hebben. Daarnaast bieden we de Euro 800 en bijvoorbeeld de Euro 925 aan. Maar ook de dolly trailer en aanhangers ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment. De meeste constructies zijn uitschuifbaar en daardoor multifunctioneel. U kunt onze producten dus in veel verschillende situaties gebruiken.

Koop multifunctionele opleggers bij onze trailerbouw

Wij bieden constructies aan van uitstekende kwaliteit die zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk zijn. Onze producten hebben een maximum aan functionaliteiten tot in de kleinste details. Als u niet precies weet welke trailers of opleggers u nodig heeft, neem dan contact op met de medewerkers van onze trailerbouw. Zij hebben veel ervaring en geven u graag advies afgestemd op uw wensen. Bel ons op +32 (0)14 61 41 64, stuur een e-mail naar sales@renders.be.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders