40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Ecocombi

Bent u op zoek naar een ecocombi om containers mee te vervoeren? Dan zit u bij ons helemaal goed! De ecocombi, ook wel de Euro 1000 LZV genoemd, is een vrachtwagencombinatie die geschikt is voor het vervoeren van meer vracht dan een reguliere combinatie. De constructie heeft meer laadlengte. Waar een normale voertuigcombinatie maximaal 18,6 meter mag zijn, is dit bij een ecocombi maximaal 25,3 meter. Daarnaast mag de vrachtwagen ook zwaarder zijn, maximaal 60 ton. Voor een reguliere vrachtwagen in Nederland is dit normaalgesproken maximaal 50 ton. Let wel op dat dit voertuig niet overal mag rijden. Zo dient u ontheffing aan te vragen voor het voertuig en voor de wegen waar u op wilt rijden.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Kies voor onze ecocombi en profiteer van de services

Bij het produceren en verkopen van onze diverse trailers en containerchassis staat de beste service voor klanten centraal. Zo zorgen we ervoor dat onze constructies, zoals de ecocombi, zeer gebruiksvriendelijk zijn. De voertuigen zijn eenvoudig te bedienen en daardoor gemakkelijk in gebruik te nemen. Daarnaast zijn de trailers en containerchassis uitschuifbaar en daardoor multifunctioneel. In veel verschillende situaties kunt u beroep doen op deze constructies.

Informeer naar de mogelijkheden

Wij bieden de beste ecocombi’s voor uw bedrijf aan. U koopt onze producten tegen een zeer marktconforme prijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u advies ontvangen van onze gespecialiseerde medewerkers? Bel ons dan op +32 (0)14 61 41 64 of stuur een e-mail naar sales@renders.be. Wij helpen u graag verder!

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis