40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Euro 800 oplegger

Bij Renders Trailers zit u goed als u op zoek bent naar een Euro 800 oplegger. Wij beschikken over 40 jaar aan innovatie ervaring en zijn een gepatenteerde constructeur van multifunctionele opleggers en containerchassis. Als u beslist om bij ons een Euro 800 oplegger te kopen, bent u verzekerd van uitzonderlijke kwaliteit. Lees snel verder en ontdek waarom dit model de ideale oplegger is voor u.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Doordachte functionaliteit van de Euro 800 oplegger

Het kopen van een oplegger is een serieuze investering. Vooraleer u tot een aankoop overgaat, is het dus de bedoeling dat u zich voldoende informeert. Het ene model is het andere niet en onze medewerkers staan u dan ook graag bij met gedegen advies. Wilt u een Euro 800 oplegger kopen? Dan geniet u van de doordachte functionaliteit van deze oplegger. Bovendien geniet de Euro 800 oplegger van de meest eenvoudige bediening op de markt. Dit multifunctionele model is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld transport- en verhuisfirma’s (met internationale vestigingen) die regelmatig moeten wisselen tussen containerposities. Tevens kunt u bij ons terecht voor een LZV containerchassis of voor een Euro 925 chassis.

Schaf een duurzame oplegger aan

Heeft u gekozen voor de Euro 800 oplegger? Dan maakt u een uitstekende keuze! Bovendien betaalt u bij ons een zeer marktconforme prijs voor uw oplegger. Heeft u specifieke vragen over onze producten? Of krijgt u graag nog wat meer informatie over deze oplegger? Neem dan vandaag nog contact op met de deskundige medewerkers van Renders Trailers te Beerse, in de provincie Antwerpen. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)14 61 41 64, door een e-mail te sturen naar sales@renders.be of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder en geven advies op maat.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis