40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Een dolly trailer

Bent u op zoek naar een dolly trailer of chassis? Dan zit u bij Renders Trailers te Beerse, in de provincie Antwerpen, helemaal goed! Dit voertuig wordt aangesloten op een trekker, vrachtwagen of voertuig met sterke trekkracht en is bedoeld om containers van A naar B te vervoeren. Een voorbeeld van een dolly trailer is de LZV Euro 850 Multi Dolly. Deze containeroplegger met drie assen is bedoeld voor langere en zwaardere vrachtautocombinaties en koopt u eenvoudig bij ons.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Koop een dolly trailer en profiteer van diverse voordelen

Wanneer u een dolly trailer of chassis bij ons koopt, krijgt u niet alleen producten van uitstekende kwaliteit, maar profiteert u ook van diverse andere voordelen:

  • Een maximum aan functionaliteiten tot in de kleinste details
  • Gebruiksvriendelijke en multifunctionele producten
  • Robuuste uitvoering en afwerking
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Marktconforme prijzen

Al onze innovaties zijn gepatenteerd. Hierdoor zijn wij de enige producent, maar u vindt onze innovatieve Renders-containerchassis ook bij andere verdelers in ons netwerk. U kan uw dolly trailer of chassis dus steeds in uw eigen buurt kopen. Naast een dolly trailer of chassis kan u bij ons ook terecht wanneer u een multifunctioneel chassis zoekt. Als trailerfabrikant zorgen wij voor innovatie in de transportsector, in samenspraak met onze klanten. Wij zorgen voor meer gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid voor uw opleggers en chassis.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De beste dolly chassis en trailer vindt u bij ons! Onze producten zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een oplossing voor het transporteren van diverse soorten goederen, zeker onze uitschuifbare trailer. De producten zijn voor elk transportbedrijf te gebruiken, zowel voor kleine als grote bedrijven. Wilt u advies of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)14 61 41 64 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u verder!

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis

Renders