40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Oplegger te koop

Bij Renders Trailers hebben we voor uw vrachtwagens de perfecte oplegger te koop staan. U heeft de keuze uit diverse constructies. Zo bieden we modellen aan met verschillende laadmogelijkheden. Moet u grote containers vervoeren met veel vracht? Kies dan voor een van onze grotere en nieuwe opleggers die wij te koop hebben staan. Maar ook voor kleinere containers hebben wij oplossingen. Bekijk direct ons aanbod!

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Te koop: een oplegger voor elke soort vracht

Welke oplegger u nodig heeft, hangt af van het soort goederen dat u wilt vervoeren. Wilt u bijvoorbeeld een schuifzeiloplegger waarbij u door middel van een schuifzeil via de zijkanten kunt laden en lossen? Of gaat u voor een schuifvloertrailer waarbij het laden en lossen van grote hoeveelheden eenvoudig verloopt via een schuifvloersysteem? Daarnaast hebben we een oplegger te koop staan speciaal voor koel- en vriesvracht, maar ook een kipperoplegger, huifoplegger, Dolly en mega-oplegger vindt u bij ons. Deze nieuwe en multifunctionele opleggers staan bij ons te koop voor zeer marktconforme prijzen.

Informeer naar de nieuwe opleggers die wij te koop hebben staan

De nieuwe opleggers die bij Renders Trailers te koop staan hebben veel functionaliteiten en hebben daarnaast een robuuste uitvoering en afwerking. De producten zijn zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Hierdoor heeft u niet te maken met gecompliceerde systemen die veel uitleg vereisen, maar gebruikt u de oplegger op eenvoudige wijze. Heeft u interesse in een oplegger die wij te koop hebben staan of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)14 61 41 64 of sales@renders.be. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis