40 years of experience
Industrieweg 4,
2340 Beerse - België
+32(0)14 614 164
+32 014 614 164

Onderstel aanhanger

Wilt u een onderstel voor uw aanhanger kopen en zoekt u een ervaren bouwer die dit onderstel produceert? Zoek dan niet verder! Bij Renders Trailers zijn we gespecialiseerd in het bouwen van aanhangers, opleggers, trailers en containerchassis. We zorgen ervoor dat uw bedrijf de gewenste oplossingen krijgt voor het vervoeren van containers.

Waarom u kiest voor Renders Trailers

40 jaar innovatieve ervaring
Meest eenvoudige bediening op de markt
Duurzame "hufterproof" robuuste uitvoering
Doordachte functionaliteit en kwaliteit in detail
EU goedgekeurd voor 43 ton MTM met 6x2 trekker.

Euro 925 achterschuiver - hufterproof

45FT achteraan gelijk naar EU normen

Een betrouwbare bouwer voor het onderstel van uw aanhanger

Welk onderstel voor uw aanhanger u nodig heeft, hangt af van het laadgewicht. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van constructies voor vrachtwagens en zijn daarom een bouwer van een aanhanger die door een vrachtwagen getrokken dient te worden. Dit zijn aanhangers die een laadgewicht van meer dan 3500 kilogram hebben. Deze constructies bestaan vaak uit twee, drie of zelfs vier assen. Wanneer u weet wat het gewicht en de grootte van uw transport is, kijken we samen welk onderstel en welke aanhanger u nodig heeft.

Neem contact op en wij helpen u verder

Door onze ervaring en expertise op het gebied van trailers, containerchassis en opleggers, maken we voor u de best mogelijke oplossingen voor het vervoer van uw goederen. Voor het produceren van een geschikt aanhanger zijn wij dé bouwer die u zoekt. Wij bieden multifunctionele en gebruiksvriendelijke constructies aan die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden zijn zoals bijvoorbeeld een Dolly trailer of chassis. Door onze marktconforme tarieven betaalt u een eerlijke prijs en krijgt u hier kwalitatief goede producten voor terug. Voor deskundig advies of meer informatie over onze andere producten kunt u contact opnemen met ons. Bel ons op +32 (0)14 61 41 64 of stuur een e-mail naar sales@renders.be.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ons topproduct: EURO 800

Meest eenvoudige, multifunctionele chassis